{"id":14460,"date":"2016-02-03T06:00:54","date_gmt":"2016-02-03T05:00:54","guid":{"rendered":"https:\/\/hanna.metromode.se\/?p=14460"},"modified":"2016-06-28T20:02:19","modified_gmt":"2016-06-28T20:02:19","slug":"rester-till-lunch","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/2016\/02\/03\/rester-till-lunch\/","title":{"rendered":"Rester till lunch"},"content":{"rendered":"

Som ni vet \u00e4r jag ett fan av kylsk\u00e5psrensningar. Jag gillar att g\u00f6ra slut p\u00e5 allt, till minsta lilla smula – m\u00e5let \u00e4r alltid att ingen mat g\u00e5 till spillo. Denna tallrik \u00e4r precis ett s\u00e5dant hopkok. Basen best\u00e5r av blandade gr\u00f6na blad som t.ex bladspenat, ruccola mm. Sedan stekte jag p\u00e5 sojab\u00f6nor, \u00a0haricots verts\u00a0och gr\u00f6na \u00e4rtor tillsammans med l\u00f6k och vitl\u00f6k.<\/p>\n

Dagen innan hade jag gjort en s\u00e5s p\u00e5 bland annat havregr\u00e4dde och lingon som jag ocks\u00e5 la p\u00e5 tallriken. Toppade alltsammans med lite persilja. Woila – f\u00e4rgglada rester till lunch!<\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Som ni vet \u00e4r jag ett fan av kylsk\u00e5psrensningar. Jag gillar att g\u00f6ra slut p\u00e5 allt, till minsta lilla smula – m\u00e5let \u00e4r alltid att ingen mat g\u00e5 till spillo. Denna tallrik \u00e4r precis ett s\u00e5dant hopkok. Basen best\u00e5r av blandade gr\u00f6na blad som t.ex bladspenat, ruccola mm. Sedan stekte jag p\u00e5 sojab\u00f6nor, \u00a0haricots verts\u00a0och gr\u00f6na \u00e4rtor tillsammans med l\u00f6k och vitl\u00f6k. Dagen innan hade… L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":13,"featured_media":15458,"comment_status":"open","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[30,28,33,35,36,27,38,39,40,42,44],"tags":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/14460"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/users\/13"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=14460"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/14460\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media\/15458"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=14460"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=14460"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=14460"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}