{"id":11643,"date":"2015-05-04T06:00:36","date_gmt":"2015-05-04T04:00:36","guid":{"rendered":"https:\/\/hanna.metromode.se\/?p=11643"},"modified":"2018-09-07T11:10:54","modified_gmt":"2018-09-07T09:10:54","slug":"frobrod-med-stekt-agg","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/2015\/05\/04\/frobrod-med-stekt-agg\/","title":{"rendered":"Fr\u00f6br\u00f6d med stekt \u00e4gg"},"content":{"rendered":"

\"_MG_0593_liten\"<\/a> \"_MG_0610_liten\"<\/a> \"_MG_0615_liten\"<\/a> \"_MG_0602_liten\"<\/a><\/p>\n

Men himlen vad gott detta fr\u00f6br\u00f6d blev! Busenkelt att g\u00f6ra. Crunchigt och m\u00e4ttande. Perfekt frukost eller mellanm\u00e5l. Jag \u00e5t det med kiwi och basilika p\u00e5 och ett stekt \u00e4gg + lite paprika p\u00e5 sidan.<\/p>\n

Ingredienser 1 br\u00f6d<\/em><\/p>\n

500 g blandade fr\u00f6n och n\u00f6tter, du kan \u00e4ven k\u00f6pa en f\u00e4rdig blandning h\u00e4r
\n<\/a><\/span><\/em>4\u00a0\u00e4gg
\n1\/2 dl olivolja
\n3\/4 tsk himalaysalt<\/p>\n

G\u00d6R S\u00c5 H\u00c4R
\n<\/strong>S\u00e4tt ugnen p\u00e5 160C. Blanda fr\u00f6n, salt och olja. Blanda sedan ner ett \u00e4gg i taget till en j\u00e4mn smet. L\u00e4gg ett bakpl\u00e5tspapper i en br\u00f6dform och h\u00e4ll i smeten. Gr\u00e4dda i mitten av ugnen i ca 55 min.<\/p>\n

FRI FR\u00c5N<\/strong>
\nGlutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri. Borde absolut g\u00e5 att g\u00f6ra p\u00e5 chia\u00e4gg ist\u00e4llet f\u00f6r h\u00f6ns\u00e4gg. 1 h\u00f6ns\u00e4gg = 1 msk chiafr\u00f6n blandat med 3 msk vatten till en gel\u00e9aktig konsistens.<\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Men himlen vad gott detta fr\u00f6br\u00f6d blev! Busenkelt att g\u00f6ra. Crunchigt och m\u00e4ttande. Perfekt frukost eller mellanm\u00e5l. Jag \u00e5t det med kiwi och basilika p\u00e5 och ett stekt \u00e4gg + lite paprika p\u00e5 sidan. Ingredienser 1 br\u00f6d 500 g blandade fr\u00f6n och n\u00f6tter, du kan \u00e4ven k\u00f6pa en f\u00e4rdig blandning h\u00e4r 4\u00a0\u00e4gg 1\/2 dl olivolja 3\/4 tsk himalaysalt G\u00d6R S\u00c5 H\u00c4R S\u00e4tt ugnen p\u00e5 160C…. L\u00e4s mer <\/i><\/a><\/p>\n","protected":false},"author":13,"featured_media":30582,"comment_status":"open","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":[],"categories":[235,74,30,35,44],"tags":[1713],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/11643"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/users\/13"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=11643"}],"version-history":[{"count":0,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/11643\/revisions"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media\/30582"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=11643"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=11643"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.naturligtsnygg.se\/hurbrasomhelst\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=11643"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}