Meny

Pizza omelett

20130712-111947.jpg
Pizza omelett: 6 ägg, 1/2 dl mandelmjöl, 1/2 dl linfrön, salt, peppar, oregano, vitlök.

Tomatsås: Chilisås, tomatpure, riven morot, oregano, en uns honung, salt, peppar.

Häll i äggröran i en stekpanna och stek den på medelhög värme. Klicka i tomatsåsen och lägg på valfri topping, låt stå på medellåg värme i 10-15 min. Ät med en god sallad till!

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Gröttips

_MG_2132Ett väldigt enkelt sätt att piffa upp gröt är att ha i bär när du kokar den. Blåbär, hallon, björnbär, lingon, hjortron, you name it. Efter tycke och smak! Proppar dessutom alltid den full av nötter, frön, kardemumma, kanel och vanilj. Godast tycker jag det är med mandelmjölk till, men rismjölk är en klar favorit också.

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar

Raw glass, världens godaste hummus och raw choklad

_MG_3418_2Snygg storasyster med väldigt god raw-glass från Lily & Hannas som finns att köpa lite överallt i Stockholm.

_MG_3394Bovete galette på Ma Campagne på Östgötagatan, ett franskt café med ekologisk inriktning.

_MG_3402 _MG_3432Raw choklad från Green Earth på Blekingegatan. Vilken fantastiskt härlig butik med grymt bra service.

_MG_3462

Världens godaste hummus på Café Reggev på ringvägen. Jag tog med aubergine och getost.

_MG_3480

_MG_3087_MG_2689_MG_2398

  • 0 Kommentarer
  • Lämna en kommentar