En kopp hälsosam varm choklad på balkongen
Att så här långt in på hösten kunna ta en kopp varm choklad på balkongen är bara ren och skär lyx. Det har varit så milda och härliga kvällar senaste veckorna.
Chokladen är dessutom raffinerat sockerfri, mejerifri, utan nötter och proteinrik. Passar lika bra som ett värmande mellanmål, en efterrätt eller frukost. Världsgod och hur bra som helst!
Önskar er en fin torsdag vidare, här kommer receptet!
INGREDIENSER
ger ca 4 dl
2 dl fet kokosmjölk, alt. havregrädde
2 dl vatten
1-2 msk tahini
3 msk rå kakao
1 msk valfri flytande sötning, t.ex honung eller agave
1 msk hampaproteinpulver, kan uteslutas
En nypa salt
GÖR SÅ HÄR
1. Mixa alla ingredienser med en stavmixer i en kastrull. Alternativt i en mixer. Värm sedan upp till önskad värme.
2. Servera och njut!
FRI FRÅN
Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg, utan nötter.