Hallonfrallor med solroskärnor – glutenfria, mejerifria. Superenkla att göra verkligen! Och så goda. Det är så fräscht med ett hallon här och där som bryter av och lättar upp. Dom är dessutom väldigt mättande, så luras inte av den mindre storleken!

Hallonfrallor med solroskärnor - glutenfria, mejerifria

Hallonfrallor med solroskärnor - glutenfria, mejerifria

INGREDIENSER

ger ca 7 st frallor beroende på hur stora du gör dom

1 dl teffmjöl
1/2 dl kokosmjöl
1/2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
1 tsk brödkryddor, kan uteslutas
1 1/2 dl fet kokosmjölk, rinnande
1 tsk honung alt. agavesirap eller lönnsirap
2 msk smält kokosolja
3 ägg
En handfull hallon

Solroskärnor att toppa med

GÖR SÅ HÄR

Sätt ugnen på 180C.
Blanda alla torra ingredienser.
Blanda ner mjölk, ägg, honung och olja. Vänd till sist ner hallonen.
Låt smeten dra någon minut tills den tjocknat.
Fukta händerna i kallt vatten och forma 7 st runda frallor som du lägger på en plåt med bakplåtspapper på. Toppa med solroskärnor.
Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter.
Låt svalna innan servering!

Hoppas att det smakar!

Hallonfrallor med solroskärnor - glutenfria, mejerifria