Har ni hört talas om Natural Cycles någon gång? Det är ett naturligt preventivmedel i form av en termometer! Jag har haft det i snart 2 år nu och kan varmt rekommendera det. Jag fick reda på den genom ett samarbete jag gjorde med NS på bloggen 2015.

Med termometern ser jag precis vad som händer i kroppen och när, vilket är skönt. Det gör att jag lättare förstår varför jag kanske är finnig i hyn, lättirriterad, uppsvälld osv. Sådant som kommer för dom flesta i samband med mens, men som man (i alla fall jag) av någon outgrundlig anledning ofta glömmer från månad till månad, haha.

Termometern mäter temperaturen i munnen precis som en febertermometer. NC är både smart för dig som vill bli gravid och för dig som inte vill bli gravid.

Så här beskriver Natural Cycles det själva ”Natural Cycles algoritm analyserar dina temperaturvärden (och ägglossningstester) och identifierar var du är i din cykel, dvs om du är inom den fertila perioden (röda dagar – fertila dagar och du löper risk att bli gravid) eller utanför den fertila perioden (gröna dagar – ej fertila dagar). ”

Hur som helst så fick jag ett erbjudande om att ge 10 st personer 10% på årsprenumeration med gratis termometer inkluderat. Om du vill ta del av det klickar du dig vidare här (klick).

LÄS MER

Här kan du se alla inlägg jag skrivit om NC tidigare (klick) – dessa inlägg är sponsrade

NaturalCycles3_hurbrasomhelst.se_4