Skördemiddag på ekologiska och närodlade grönsaker Skördemiddag på ekologiska och närodlade grönsaker Skördemiddag på ekologiska och närodlade grönsaker

Häromdagen visade jag lite bilder från skördemarknaden jag var på i helgen på Tjärnvik Gård (se inlägget här). Av alla goda grönsaker jag köpte där lagade vi bland annat den här smarriga middagen. Det är så härligt när det knappt behövs någon smaksättning, allt är så gott som det är och fyllt av naturlig smak. Hade dessutom fått några fina chilifrukter av min mamma som vi även använde OCH så hade jag fått en gigantisk squash av en kollega, helt perfekt!

PÅ TALLRIKEN

Kokta bönor
Rå gurka, tomat, persilja, sockerärtor och broccoli
Potatis stekt i kokosolja, vitlök, chili och örtsalt
Squash stekt i kokosolja, örtsalt och peppar
En yoghurtsås liknande den i det här inlägget (klick)

Superenkelt, näringsrikt, hälsosamt och underbart. Smaklig måltid!