Ekologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik Gård Ekologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik Gård Ekologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik Gård Ekologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska lokalodlade grönsaker i Hälsingland, Tjärnvik GårdEkologiska och närodlade grönsaker i Hälsingland på Tjärnvik Gård! Har äntligen varit och fyllt på förrådet med alla dessa vackra grönsaker från Tjärnvik Gård. Det smakar så mycket och bara så underbart gott av dom här grönisarna! Älskar dessutom att stötta allt av lokal och ekologisk odling, det är helt fantastiskt att det finns så mycket bra. Just på Tjärnvik Gård var jag med på en skördemarknad förra året, läs mer om den här. Då bjöd jag på massa olika grejer, bland annat en bovetegröt som verkligen gick hem, den hittar du receptet på här. En till sak som var en rejäl hit var grönkålschipsen, min favorit! Har ni provat att göra det någon gång? Om inte, gör det! Här hittar du recept på det. Jag kommer med all säkerhet göra chips av antingen svart – eller grönkålen som jag köpte idag. Jag köpte även kålrot, svedjerova, tomater, persilja, fänkål, gul lök, broccoli (godaste broccolin jag vet), potatis och gurka. Blir helt salig av bara tanken på att kylskåpet är helt fyllt av allt gott nu.

LÄS OCKSÅ

Rundtur på Tjärnvik Gård (klick)
Tips på Ekogrönsaker i Hälsingland (klick)