Rödvinbärsglass på 5 minuter, med bara 2 ingredienser Frysta röda vinbär Rödvinbärsglass på 5 minuter, med bara 2 ingredienserJag vet att jag skrivit om det här tidigare, men det skadar inte att tipsa om detta igen. När dina bananer börjar bli lite fula och du vet att du inte kommer hinna äta upp hela klasen – skiva upp dom och frys in dom! Du vet aldrig när du behöver slänga ihop en glass på 5 min. Kanske får du oväntat finfrämmande, eller bara oväntat starkt sug efter glass. Oavsett så är det alltid bra ha ha i frysen! Min fina mamma kom till min stora glädje med en massa röda vinbär häromveckan, den här glassen är bara ett av många recept som kommer att komma upp på bloggen med tema röda vinbär – hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör.

INGREDIENSER

1 fryst banan, skuren i bitar
1 dl frysta röda vinbär

GÖR SÅ HÄR

Mixa bananen och rödvinbären i en mixer till en slät glass. Servera genast!

TIPS!

Addera ca 2-3 msk av valfritt proteinpulver så har du en perfekt måltid efter träningspasset.

FRI FRÅN

Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg, utan nötter.