Recension Body shower lemongrass och Body oil vanilla kiss från Care of GerdRecension Body shower lemongrass och Body oil vanilla kiss från Care of GerdRecension Body shower lemongrass och Body oil vanilla kiss från Care of GerdRecension av Body shower lemongrass och Body oil vanilla kiss från Care of Gerd! Har länge varit nyfiken på Care of Gerds produtker och hade rätt höga förväntningar på framförallt kroppsoljan. Låt oss säga så här – jag blev inte besviken!

Care of Gerd Vanilla Kiss Body oil, 279:-

HELT fantastisk kroppsolja som doftar vanilj, mandarin och en uns kryddighet från rosmarinen. Jag är känslig mot starka dofter och vill att det ska dofta milt och jag tycker att den här kroppsoljan doftar alldeles lagom. Jag har provat att applicera den både på nyduschad hud och helt torr hud. Absorberas väldigt lätt och gör huden underbart mjuk och len. Doftar så gott att du kan använda den som en ekologisk parfym om du vill. Min pojkvän provade också oljan och gillade den lika mycket som mig!

Betyg: 5/5

Care of Gerd Body shower Lemongrass, 130:-

Riktigt fräsch doft av citrongräs. Blir omedelbart pigg och glad av att lukta på den. Mjukt och fint lödder. Innehåller avokadoolja vilket gör att den känns mjukgörande  och torkar inte ut. Det enda som gör att den inte får fullt betyg är att förpackningen tyvärr gör att den är svårdoserad, hur försiktigt jag än försökte trycka kom det ut rätt mycket.

Betyg: 4,5/5