I samarbete med NABO in Sweden AB

Jag bär alltid runt på en vattenflaska med vatten vart jag än går. Jag vet att jag behöver dricka mycket under en dag och känner mig lätt trött och ofokuserad när jag inte kan fylla på med vätska regelbundet. Till min glädje har jag i samarbete med NABO fått testa en Memobottle A5. Den är inte bara skitsnygg, den är även så otroligt praktisk att ha med i väskan eftersom att den är platt! Den tar alltså minimalt med plats. Fördelarna med att alltid ha med sig en vattenflaska är ju dels det ekonomiska och dels ur miljösynpunkt.

Och appropå att fylla på med vätska – jag älskar ju te! Nu när det börjar bli varmt ute vill jag gärna fortsätta dricka te, fast då i form av varianten iste eller kallt te. Nu har jag för första gången i mitt liv även testat kallbryggt te, vilket klart är en ny favorit! Kallryggt te är inte bara gott, det bevarar även fler antioxidanter och nyttiga ämnen i teet. Perfekt att ha med i väskan för att ge lite extra energi under dagen.

INGREDIENSER KALLBRYGGT TE

750 ml vatten
5-10 gram te
Valfri färsk smaksättning – t.ex. hallon, mynta, blåbär, körsbär, jordgubbar
Valfri sötning

GÖR SÅ HÄR

  1. Häll vattnet i en bringare
  2. Lägg teet löst i bringaren
  3. Blanda i valfri ”topping”
  4. Låt dra 8-10 timmar i kylskåp
  5. Sila genom en finmaskig sil och häll ner i din vattenflaska
  6. Smaksätt med vad du känner för, jag hade i blåbär, körsbär, jordgubbar, mynta och hallon.

OM MEMOBOTTLE

Inspirationen till produkten memobottle är det slösaktiga användandet av engångsvattenflaskor. Genom att skapa en snygg, praktisk och hållbar vattenflaska, hoppas memobottle få fler att sluta upp till One Bottle Movement. Flaskan är tillverkad i BPA-fri plast. Den rymmer 750 ml vatten. #OneBottleMovement – skippa buteljerat vatten från affären och använd istället en flaska. Gör vattnet roligare genom att smaksätta det hemma!

I samarbete med NABO in Sweden AB