glutenfria_bagels_hurbrasomhelst.se_1 glutenfria_bagels_hurbrasomhelst.se_4 glutenfria_bagels_hurbrasomhelst.se_6f9fd09dab90ece89524e7d5da8f5bd43_980x0_c_85_ns_v43d01a54192bb228a3a12b02c47a75f9c_980x0_c_85_ns_v45068816ca9fb725d2e45e9201322e062_980x0_c_85_ns_v4

Det är svårt att motstå ett par nygräddade bagels till frukost, lättare lunch eller mellanmål. Jag kommer ihåg när jag skapade det här receptet förra året. Jag var helt salig och praktiskt taget dansade i köket när jag åt det nybakade brödet! Det är helt klart ett av mina favoritrecept som jag skapat och det är så roligt att se att det är flera av er som tycker detsamma. Fortsätt gärna tagga mig på instagram när ni gör era egna versioner av mina recept, det glädjer mig att se. I alla fall – dessa bagels är så otroligt goda, saftiga och enkla att göra! Just när det kommer till bröd älskar jag verkligen att hitta på nya recept och kombinera nya smaker och mjölsorter, som ni kanske märkt vid det här laget. I både min kokbok Friendly Food (klick) och här på bloggen finns ju en hel del olika recept. På bloggen hittar du dom i kategorin bröd (klick). Så här kommer dagens tips – prova dom du också!

RECEPT

1. Ljuva glutenfria bagels med jordgubbar och kiwi på – TILL RECEPTET
2. Bagels med svartpeppar, timjan och havssalt – TILL RECEPTET