I samarbete med Valio

valio_kvargyoghurt_hurbrasomhelst_1 valio_kvargyoghurt_hurbrasomhelst_3 valio_kvargyoghurt_hurbrasomhelst_2
Frukost för mig ska allra helst vara så färgglad som det bara går. Extra färgglatt blir det när frukosten delas med någon jag tycker om, i det här fallet en av mina bästa vänner. Jag älskar när jag har massvis med ingredienser hemma som jag bara kan proppa i en skål med till exempel yoghurt, gröt eller smoothie. Jag äter inte alltför ofta mejeriprodukter, när jag gör det är det laktosfritt och oftast yoghurt eller kvarg. Svaret när jag fick en förfrågan om att samarbeta med Valio och testa deras nya laktosfria Kvargyoghurt blev därför ett självklart ja – det lät ju onekligen som en lyckad kombo. Vilket det också var! Kvargyoghurten är krämig, syrlig, len och alldeles ljuvlig. Just det där syrliga i yoghurt passar så himla bra till frukt och bär tycker jag. Det smakar sommar och barndomsminnen. Valios Kvargyoghurt innehåller som namnet avslöjar krämig yoghurt och mild, naturligt proteinrik kvarg som innehåller acidophilus och bifidus. Finns även som smaksatt med hallon & passionsfrukt, men själv är jag ett fan av naturella smaker. Prova den med din favorittopping vetja! Se hela Valios sortiment på deras hemsida! (klick)

MIN HIMMELSKA TOPPING

Blåbär
Hallon
Jordgubbar
Passionsfrukt
Mynta
Valnötter
Apelsin
Färska fikon
Quinoapuffar
Ringlad agave sirap

Valio Kvargyoghurt

Inlägget presenteras i samarbete med Valio.
Alla åsikter i inlägget är mina och innehållet är skapat av mig.