hummus_sojafars_savojkal_hurbrasmhelst_2Jag älskar att göra wraps av salladsblad och krispig kål, det är så himla smarrigt verkligen. Som här till exempel – savojkålswrap med hummus, trattkantareller, sojafärs, fänkål, blåbär, persilja och tomat. Busenkelt och magiskt gott.

DU BEHÖVER

Sojafärs stekt i valfria kryddor, jag hade örtsalt, svartpeppar, curry och spiskummin.
Trattkantareller, jag stekte mina i kokosolja, lite smör och örtsalt.
Hummus, ett av mina hummusrecept hittar du här
Fänkål, stekt i lite kokosolja och örtsalt
Blåbär
Persilja
Tomat
Hemmagjord majonnäs eller annan valfri dressing, recept på majonnäsen kommer längre fram
Savojkål
Eventuellt olivolja och citronsaft att toppa hela härligheten med

GÖR SÅ HÄR

Lägg ett savojkålsblad i botten av en tallrik, fyll med valfri fyllning, exempelvis ovanstående. Vik ihop, ät och njut!