glutenfri_pastasallad2glutenfri_pastasalladDet händer inte alltför ofta att jag köper glutenfri pasta i butik. Egentligen inte av någon speciell anledning, det blir bara oftast inte så. Om jag köper så blir det bönpasta någon gång då och då. Men den här gången skrällade jag till och köpte en glutenfri pasta gjord på majs och ris. Den var god! Dock blir jag trött av alltför stora mängder av majs och ris, så det passar mig bäst att äta på kvällen efter träningspasset snarare än mitt på dagen som lunch. I alla fall, den här pastasalladen blev verkligen himmelskt god.

Jag har inget exakt recept men ungefär detta använde jag:

GLUTENFRI PASTASALLAD
Kokt pasta av valfritt slag, jag använde den här
Blandad sallad
Avokado
Snabbsyrad rödlök – lägg skivad rödlök i lite äppelcidervinäger, en skvätt vatten och lite agave sirap, alt. annan valfri flytande sötning
Vattenmelon
Champinjoner, stekta i kokosolja och örtsalt
Makrillfilé, stekt i ghee, citron, örtsalt och svartpeppar – kan uteslutas

DRESSING
Limesaft, agave sirap, svartpeppar och örtsalt