green_matcha_latte_6 green_matcha_latte_2 green_matcha_latte_5 green_matcha_latte_4green_matcha_latte_3green_matcha_latte_1

Jag älskar verkligen att göra latte av matcha grönt tepulver, gudagott. Matcha te är ett fint pulveriserat grönt, japanskt te. Det ger som ni kan se en härligt illgrön färg och har en fin, fyllig smak. Innehåller massor av antioxidanter, spårämnen och klorofyll. Ha en fantastiskt fin söndag vidare kära ni!

Ingredienser 1 kopp

2 dl valfri mjölk, jag hade 1 dl kokosmjölk och 1 dl sojamjölk
1 knivsudd äkta vaniljpulver
1 – 1 1/2 tsk matcha grönt tepulver
Eventuellt sötning efter behag, t.ex agave sirap, alt. annan valfri flytande sötning

GÖR SÅ HÄR
Hetta upp mjölken tillsammans med vaniljen och eventuell sötning. Sikta sedan ner téet och vispa ordentligt hela tiden. Vispa sedan tills du har en ett härligt skum och allt pulver löst upp sig. Servera, drick och njut!

FRI FRÅN
Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan ägg, utan nötter.

SE OCKSÅ
Matcha green te coconut latte (klick)