_MG_0382_litenTacotallrik med bland annat mynta, granatäpple, böngroddar och massa annat smarrigt! Minns ni korven (klick) jag gjorde häromdagen? Den smeten går givetvis lika bra att använda som biffsmet, som jag gjorde i det här fallet. Stekte även sojafärs som jag kryddade á la taco med spiskummin, vitlök, örtsalt, cayennepeppar, citron, en gnutta agave och svartpeppar.

RECEPT PÅ KIKÄRTSBIFFAR (klick)

SALLADSFÖRSLAG

I min sallad hade jag förutom kikärtsbiffarna och sojafärsen följande

Böngroddar
Bladspenat
Körsbärstomater
Gurka
Banan
Snabbpicklad rödlök – lägg rödlök i äppelcidervinäger och en gnutta agave, låt stå och dra, ju längre desto godare
Havre cremé fraihce
Ekologisk tacosalsa
Granatäpple
Avokado
Mynta
Basilika

RÄTTEN ÄR FRI FRÅN

Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, utan nötter, utan ägg.