_MG_0036_liten _MG_0065_liten _MG_0009_liten _MG_0042_liten

TJOHO!

Nu är det slut på tisslande och tasslande från min sida, nu har jag äntligen fått landa här på metromode.se – varmt välkommen alla nya och gamla läsare! Det här är alltså vad jag hintade om igår. Jag är så förväntansfull och glad att vara ombord!

Jag fick förfrågan att bli en del av Metro Mode för några veckor sedan. Först blev jag upprymd, sen rädd, sen glad och pirrig, sen rädd igen. Jag hade tusen frågor och mailbombade många vändor innan jag noga vägde mitt svar. Inte för att jag inte ville bli en del av Metro Mode. Utan för att det att lämna min blogg som jag själv byggt upp från scratch i över 2 års tid ungefär känns som att gå från mellanstadiet till högstadiet. Det blir nya lokaler, nya vänner, nya lärare och nya utmaningar. Helt plötsligt går man från att vara äldst på mellanstadiet till att bli minst och yngst på högstadiet. Lite läskigt att vara ny i gänget och hänga med dom coola kidsen. Ja, jag tror ni förstår min metafor här.

Med det sagt känner jag nu när beslutet är taget att det här är helt rätt steg att ta för att ta bloggen till nya höjder och jag hoppas att ni kommer att trivas lika bra som jag. Det blir samma innehåll för eran del men med ett nytt utseende. Väldigt snart kommer även www.hurbrasomhelst.se peka till den här adressen så att ni kan skriva in samma gamla vanliga adress – bra va?

Just nu ser textformateringen i inläggen lite tokig ut, men vi jobbar på att få allt att bli rent och prydligt igen efter flytten. Länkar kan det också vara lite si och så med just nu, men jag hoppas att ni har tålamod med att allt kommer att bli bra snart.

På bilden är det en frukost bestående av rismjölk med blåbär och müsli i skålen, grapefrukt och äggmacka på det här brödet.

Igen, varmt välkomna!