MG_8078_1_liten

Hörni alla fina läsare som köpt min julEbok från förra året. Jag har ändrat i receptet på lussebullarna från sukrin till kokossocker. Det här innebär att bullarna får en annan färg, vilket jag såklart borde ha tagit hänsyn till när jag gjorde ändringen. Ni är några stycken som frågat mig om ni gjort något fel och det har ni såklart inte. Jag kommer att ändra i eBoken igen och skriva att det är valfritt och man vill ha sukrin, steviaströ eller kokossocker. Anledningen till att jag ändrade är för att jag själv i princip bara använder mig av kokossocker när jag bakar. Att använda kokossocker för lussebullar behöver inte betyda att dom blir bruna, men hur jag har utformat receptet och bytt ut gör att det blev lite tokigt.

Hoppas att ni förstår och jag ber om ursäkt om ni blivit besvikna över färgen, förhoppningsvis blir bullarna goda ändå. Sägas ska att det kommer att komma ett nytt recept på lussebullar inom snar framtid här på bloggen. Håll ut!

För er som frågat varför dom blivit kladdiga vill jag tipsa om att läsa det här inlägget.