_MG_8851_liten_MG_8920_liten_MG_8915_liten2_MG_8873_litenFrukosttävling – lägg upp din bild och vinn ett ex av Friendly Food!

Det är hög tid för en tävling nu tycker jag! Har haft i planeringen länge att lotta ut några ex av Friendly Food men tidsbrist har helt enkelt varit den bromsande faktorn. Nu däremot kör vi igång med en tävling! Tävlingen innefattar det bästa jag vet i matväg, nämligen frukost. Det finns 3 ex att tävla om och slutdatum på tävlingen är måndag den 10e november.

Så här går det till

1. För att medverka i tävlingen vill jag att du fotar en bild på din frukost, gärna om du har en favorit som inspirerats av min blogg, men det är såklart inget måste. Skriv gärna en motivering till varför just detta är din favorit.

2. Lägg upp bilden på Instagram och hashtagga den med #friendlyfoodtävling & #hurbrasomhelst. Om du inte har ett Instagram-konto går det bra att maila bilden till info@hurbrasomhelst.se så är du med och tävlar ändå.

3. Måndag den 10e november presenterar jag vinnarbidragen här på bloggen. Om du är en av dom så vill jag att du mailar mig din adress till info@hurbrasomhelst.se så får du boken hem i brevlådan!

Lycka till!

Min frukost

På bilderna kan du se en äggsallad med bland annat ett krämigt cashewpålägg från boken. Det är så underbart gott. Jag har det både på bröd, som salladsost, fyllning i bollar och biffar, som kryddsmör.. ja listan går att göra oändlig. Övriga ingredienser i salladen är blandad grön sallad, broccoli, tomat, gurka, ägg och lite krossat fröknäcke för en god crunchighet och smaktouch.