_MG_8371_liten _MG_8373_lite _MG_8389_liten _MG_8380_liten _MG_8382_liten _MG_8384_liten _MG_8402_liten _MG_8385_litePå omslaget av senaste Expressen LCHF

Står i kassan på Tempo och vänder mig om mot tidningshyllan. Ser en minst sagt välbekant bild på ett av omslagen – nämligen min bild! Köper med mig ett ex hem och har till min stora glädje 3 heluppslag i tidningen. Så himla roligt! Att mina recept är med i en tidning som till största del är riktad mot människor som äter LCHF gör  mig så otroligt glad. Det ger mig ännu mer bekräftelse på att det finns något för alla i Friendly Food, precis som min förhoppning och önskan är. Dessutom går alla recepten att anpassa efter vad som är bäst för just dig. Fantastiskt vad bra och kul det är med mat på det viset! Såg dock att dom har switchat om recepten på sista uppslaget, det ska vara tvärtom där, cyrrygrytan till vänster och woken till höger.

Slurpade i mig en mugg med nyponsoppa till läsningen. Ett recept som tillsammans med blåbärssoppan finns i boken, men som du också hittar i det här inlägget i och med att jag lagade sopporna på TV4 Nyhetsmorgon sist. Om du missat mina medverkanden i TV4 Nyhetsmorgon kan du se klippen här.

Bilden längst ner visar ett tips med Friendly Food i tidningen Allas – skoj!