_MG_3916_liten_MG_3927_liten _MG_3917_liten_MG_3923_liten

I’m alive! + Quinoa m. mango hallon banan kräm!

Om någon av er funderat över den glesa uppdateringen senaste dagarna så vill jag meddela att det är inget att oroa sig för, det är bara livet som bjudit på en rad händelser som skapat mindre tid till bloggen. Tror ni förstår. Med det sagt vill jag presentera en hejdundrande god frukost. Kokt vit quinoa med en himmelsk frukt & bärkräm, fröknäcke med ett hemligt pålägg (mer info kommer senare), broccoli och groddar samt ett glas med rödbetsjuice.

Ingredienser bärkräm: / 1 1/2 dl hackad mango / 1 1/2 dl hallon / 1/2 dl blåbär / 1 liten banan / 1 nypa äkta vaniljpulver / 3 msk agavesirap, eller annan valfri sötning / 1 msk potatismjöl

Gör så här: Mixa alla ingredienser i en hushållsmaskin eller med stavmixer.  Det spelar ingen roll om det är frysta eller färska ingredienser. Häll sedan över krämen i en kastrull och koka upp tills den tjocknar. Späd med lite vatten om du tycker den är för tjock, addera lite potatismjöl + kallt vatten om du tycker den är för lös. Servera på gröt, bröd, kakor, tårtor, ät som den är med iskall mjölk. Himlen!

Fri från: Gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter, ägg och nötter.