Rotisser Steel 28 cm

Jultävling, vinn en Hackman Rotisser stekpanna!

Godkväll! Hoppas att du har riktigt härlig julstämning vart du än befinner dig i världen och vad du än gör. Som julklapp från mig till er har jag fått möjligheten att ge en lycklig vinnare en helt fantastisk stekpanna från Hackman. Närmare bestämt en Hackman Rotisser Steel NOH till ett värde av 1 199 :- !

Hackman vänder sig till den passionerade hemmakocken som ställer höga krav på köksredskapen vad gäller både funktion och design och strävar efter att förenkla matlagningsprocessen och göra den så praktisk, inspirerande och effektiv som möjligt. Rotisser är Hackmans stjärnstekpanna  – en exklusiv stekpanna i hög kvalitet,  tillverkad av progressiv 5-lagersbotten och består av rostfritt stål. Ytan är verkligt tålig och möjliggör användning av metallredskap vid matlagningen. Stekpannan fungerar lika utmärkt på alla hällar/spisar, men NOH-tekniken i pannan fungerar endast på induktionshäll. Induktionshällar värms extremt snabbt och effektivt, men risken är också att de kan skada kokkärls beläggning vid överhettning. NOH-tekniken förhindrar överhettning och ser till att temperaturen alltid är rätt för matlagning då tekniken stoppar uppvärmningen när den når Curie-punkten, vilket innebär att det är omöjligt att bränna maten. Hackman strävar efter att hålla en miljövänlig produktion. I Rotisser steel-serien är 70 procent av metallen i produkten tillverkad av återvunnen metall.  Produkten kostar 1 199 kr i butik.

Så här tävlar du

1. Ta en bild på en maträtt som du lagat i en stekpanna, det kan vara vilken maträtt som helst. Stekpannan ska vara med på bilden och du kan vara hur kreativ eller okreativ du vill, det finns inget krav på fotokvalitet men kreativitet är såklart alltid ett plus.

2. Lägg ut bilden på Instagram och tagga den med @hanna_hurbrasomhelst #hbshjultävling. Om du inte har Instagram går det bra att maila ditt bidrag till mig på info@hurbrasomhelst.se eller lägga ut den på Facebook och tagga Hur Bra Som Helst i bilden.

3. För att tävla behöver du bo i Sverige eller Norge. Tävlingen pågår året ut och en vinnare kommer att meddelas i början av det nya året.

Lycka till!

Inlägget innehåller sponsrade produkter