Nagellackstrender hösten 2022! Vilka färger på nagellack är trendiga hösten 2022? Vi har spanat runt lite och hittat 5 spännande trender när det kommer till naglar och färger! 

Att förnya sig till hösten är alltid roligt och att byta färg på nagellacket är ett enkelt sätt att få in en trendfärg som man är sugen på. Här är fem heta färger som tillhör trenderna när det gäller nagellack hösten 2022.

Svarta naglar

Eller – svarta tippar – är en av höstens hetaste trender. Tänk dig en fransk manikyr och så är tipparna svarta – lite French Goth helt enkelt. Vill du köra helt svart – också helt rätt hösten 2022. En annan stor trend är den melerade, där man låter olika färger blanda sig med varandra, som tex svart och brunt.

Benecos, Licorice >>>

Kure Bazaar, Terre Rose >>>

Kure Bazaar, Kohl >>>

Metallic nagellack

Naglar som skimrar av olika nyanser, metallic, holografiskt, pärlemor… regnbågens alla färger i en nyans! Denna färg på nagellack är en tydlig hint till 90-talet då metallic var högsta mode. Perfekt sätt att addera lite attityd, utan att det blir för mycket punk.

Londontown, Opal >>>

Kure Bazaar, Sparkling >>>

 

Londontown, BRILL-ant >>>

Fyra nyanser av grått

Grått kommer tillbaka i höst när det gäller nagellack och självklart kan man variera nyanserna. Tur att det finns mörkgrått och mer lila-grå färger att mixa och matcha med! Silvergrått glitter är också helrätt!

Londontown, Silver Birch >>> 

Kure Bazaar, Cashmere >>>

Londontown, Starstruck >>>

Guld & glitter

Hösten 2022 domineras av guld, glitter, bronziga nyanser och MYCKET som blingar av guld! Använd en neutral bas om du enbart vill addera lite glitter här och var, annars – go all in for gold!

Kure Bazaar, Pur Or >>>

Londontown, Britannia >>>

Kure Bazaar, Or Bronze >>>

Fransk manikyr

Aldrig att denna enkla manikyr är fel. Men däremot finns det numera inga regler! Du kan lätt variera din franska manikyr med färgare tippar, eller färgade nagelband, lägga till dekor eller måla halva naglarna. Bara din fantasi sätter gränser!

Londontown, Honeymoon >>>

Benecos, Be My Baby >>>

Kure Bazaar, French Nude >>>