Snacka om fredagsfeeling! Idag släpper Maria Åkerberg tre efterlängtade smink-nyheter som ger extra glow till höstens makeup! Dessutom får du bästa tipsen för hur du applicerar din highlighter för maximal lyster.  

Vad sägs om två nya highlighter som ger perfekt skimmer och gör att du på nolltid får till en fräsch look? Två av augustinyheterna från det svenska varumärket Maria Åkerberg är Highlighter Golden Peach och Highlighter Silver Dream. Golden Peach har en ljus nyans med skimmer i persikorosa, medan Silver Dream har en ljusare och mer silvrig nyans med lätt skimmer i rosa.

Förutom dessa nyheter släpper Maria Åkerberg ett nytt supersnyggt läppglans: Lipgloss Peachy Dream som har en varm persikorosa nyans som ger alldeles lagom med färg och skimmer!

Du hittar nyheterna och övriga produkter från Maria Åkerberg här >>> 

 

6 tips på hur du använder highlighter

Highlight är en av höstens stora makeup-trender och beroende på hur du applicerar din highlighter kan du få olika effekt. Ett tips är att använda en solfjäderpensel på större områden, och mindre skuggpenslar när du vill applicera din highlighter på mindre områden, som tex ögonvrån.

1. Ögonen
Applicera highlighter vid inre ögonvrån, för att öppna ögonen och ge ett piggare intryck

2. Näsan
Applicera highlighter längs mitten av näsan för att ge ett smalare intryck

3. Kinderna
Applicera highlighter ovanpå kindbenen för att framhäva benstrukturen och ge mer markerade och fina drag

4. Ögonbrynen
Applicera highligter precis under ögonbrynen. Det ger hela ansiktet ett lyft samtidigt som det markerar brynen lite extra.

5. Läpparna
Applicera highlighter läng läppkanten vid amorbågen för att få överläppen att se fylligare ut

6. Hakan & pannan 
Applicera lite highlighter på mitten av hakan och/eller pannan för att ljusa upp och tillföra ett vackert glow