Vi har spanat runt lite och samlat ihop några trender som spås bli årets stora hårtrender. Kanske dags att satsa på en ny frisyr 2018? 

lockar hårtrend

LOCKAR. Dags att packa undan plattången och plocka fram locktången, för lockar, stora som små, spås bli stort under 2018. Har du tur och har självlockigt hår kan du krama det ordentligt!

kort lugg page

KORT LUGG och bob har verkligen blivit en stor snackis och vågar man man inte ha luggen för kort, kan man låta den nudda ögonlocken. Boben är också en gångbar frisyr 2018; uppklippt, kantklippt, lite lockig, mittbena, sidbena – alla bobar funkar!

fläta hårtrend

FLÄTOR. Gärna stora och slarviga och lite härligt boho chica. Städade flätor funkar också för den som vill ha mer av en skolflickslook.

silver hår

SILVER. Grått hår och matta pasteller har dominerat ett tag och i år adderar vi lite glam och lägger till silver. Fräscht och skinande metallic!

hårtrend scarves

HÅRSCARVES. Huckle, sjalett, hårsjal – alla typer av håraccessoarer är hett i år. Även hårband, diadem, bandeau, scrunchies (!), rosetter, pannband och stora hårspännen. Syggaste Detoxlife visar stilen. 

wetlook hair trend

WETLOOK. Finns ju inget smartare sätt att dölja otvättat hår? Fördela gelé eller vax och kamma så har du en av 2018 års trendigaste frisyrer!