Sugen på en ny frisyr? Vare sig du är sugen på en drastisk förändring eller om du bara vill vara säker på att styla håret rätt så har vi samlat en del knep, inspiration och frisyrer som du kan satsa på för att känna dig trendig.

1. Axellångt, brunt med lugg

kort med lugg eller sneluggDet här är en frisyr du ser många med i år! Låt gärna ditt axellånga hår vara busigt vågigt och låt luggen vara mellanlång eller lång! Lika snyggt att variera mellan snedlugg och att låte den vara rak! Styla med saltspray eller stylingpulver för att få den rätta rufsiga looken och gör toningar då och då för att bevara färgen!

Tre tips: Yarok Feed Your Style Dry Shampoo | John Masters Organics Sea Mist Sea Salt Spray with Lavender | Cultivator´s Organic Hair Color – Light Brown

2. Det långa bohemiska
bronde vagigt langt hartrender 2017
Har du redan långt och friskt hår så har du alla möjligheter att vara trendig i år! Tänk 70-tal, bohem och vågigt. Ta för vana att sova med håret i fläta så slipper du dels onödigt slit på dina längder samt att du varje dag kommer vakna med de perfekta vågiga håret. Variera med att låta håret hänga fritt och att fläta det i diverse frisyrer. Låt håret vara ofärgat eller satsa på en mjuk ombre eller slinga det i en ton som ligger nära din egen för att skapa djup.

Tre tips: Less is More Tangerine Curl Balm | Bruns Schampo nr 04Care of Gerd B2 Hair Serum

3. Surf Chic

halvuppsattning hartrend 2017

Om du har halvlångt till långt hår vill vi slå ett slag för den halva uppsättningen! Nonchalant, snyggt och galet bekvämt (aldrig mer håret i läppglansen).  Låt håret vara rufsigt vågigt och samla överhåret i en söt liten bulle mitt på huvudet – typ för enkelt för att vara sant men löjligt snyggt! Tänk surf-tjej, Australien och solblekta, saltsträva lockar så har du frisyren i ett nötskal!

Tre tips: Yarok Feed Your Style Dry Shampoo | Maria Åkerberg Hair Style Rough | Less is More Angelroot Volume Spray

4. Frisyrbonanza

bohemiska hartrender 2017
Det spelar egentligen ingen större roll vad du gör – mer att du gör något! I år vill vi se uppsattsa hår. Vare sig det gäller att tvinga en kompis, partner eller mamma att göra avancerade inbakade flätor, att du slänger på dig en sjal eller att sticka in lite hårnålar på väl valda hårslingor. Du kommer känna dig helrätt! Det får gärna se lite slarvigt ut så bry dig inte om att lägga timmar på frisyren, det kräver bara fem minuter av dig varje morgon, hurra!

Tre tips: TEK – rund hårborste med svinhår Ø 45mm | Loelle Rhassoullera Eko | John Masters Organics Hair Spray

5. Strawberry blonde

strawberrry blonde rosa toner

Här kan du själv välja lite hur vågad du vill vara! Allt ifrån en ljust rosa ton till en mer vågad stark orange ton eller varför inte en djupare färgad botten – galet snyggt!

Tre tips: Radico Colour Me Organic – Strawberry Blonde | Yarok Feed Your Hold Sustaining Hairspray | Less is More Elderflower Salt Spray

 6. Kort pixie
kort nacke tomboy

Våga göra klippet! En naken nacke är typ det snyggaste som finns och du ger ditt ansikte en tjänst genom att låta käkbenet få synas. DEn här frisyren hoppas vi få se allt mer i år! Perfekt för dig som har tunt hår, du får liksom jordens chans att klippa av de slitna små längderna och blomma ut i en helt ny fräsch frisyr! Våga, säger vi!

Tre tips: John Masters Organics Hair Pomade |Yarok Feed Your Style Dry Shampoo Less is More Angelroot Volume Spray

 

Bildkälla: thefashionaholic.com

 

Mer läsning för dig:

Slitet hår? Här är tipsen som boostar håret! >>

3 enkla frisyrer till nyår som tar mindre än 5 minuter! >>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>