Glowig, återfuktad hud – vem drömmer inte om det? Nu när sommaren är här och vi visar mer bar hud än någonsin på året kommer din hud tacka dig för lite extra omtanke och kärlek med rengöring och fukt! Oavsett om du semestrar på landet eller i storstan så utsätts huden för både föroreningar och solens härliga, men uttorkande strålar.

Med tre enkla steg i duschen eller badet är du good to go:

Weleda Summer Garden Shower_200ml

Rengör huden med väldoft

Självklart börjar vi med en rengjord hud! Välj mellan Weledas fina duschtvålar – alla som testat dessa vet att de rengör skonsamt, är härligt krämiga och finns i flera dofter. Vad sägs om nyheten Summer Garden med inslag av ylang ylang, Lavender för en lugnande stund eller Citrus för att piggna till?Weledas naturliga duschkrämer är skonsamma mot både huden och miljön – passa på att ta en utomhusdusch eller ett dopp i det blå! Här hittar du Weledas duschkrämer.>>>

 

Weleda_Birch_body-scrub.jpg

Skrubba huden len och mjuk 

Nästa steg är att skrubba bort döda hudceller så att ditt naturliga glow kan komma fram! Genom att skrubba huden får du inte bara bort döda hudceller, utan ökar blodcirkulationen och gör att huden lättare kan tillgodo göra sig fukten från efterföljande produkter. Bästa knepet för snygga sommarben är att regelbundet använda en mild kroppspeeling, glöm inte att skrubba knän och armbågar också!Weledas skrubb Birch Body Scrub doftar av grapefrukt, citron och kardemumma och peelar huden med karnaubavaxpärlor som är skonsamma mot hud och miljö.

Weleda Sea Buckthorn Body Oil

Återfukta huden på djupet 

Efter rengöring och peeling är det dags att återfukta huden! Här är det skönt med en svalkande bodylotion, som är hudens bästa vän efter en dag i solen. Välj mellan Weledas bodylotions som finns i många olika dofter – och så finns de även doftfria varianter för dig med känslig hud. Avsluta med en kroppsolja för att kapsla in fukten i huden och ge din hud extra glow! Weleda har många fina kroppsoljor i sitt sortiment med olika doftsättningar – extra populär under sommaren är Sea Buckthorn Body Oil som doftar gott, har ett högt innehåll av C-vitamin och ger en hälsosam lyster till huden.