TORRT OCH RISIGT HÅR EFTER SOMMAREN? Upplever du också att ditt hår är torrare och sprödare efter sommarens sol och bad? Låt oss tipsa om en lätt kur från John Masters Organics som vårdar och stärker håret och ger det ny glans och lyster.

 

Rose & Apricot Hair Milk är en lätt leave-in-kur som innehåller 9 ekologiska oljor och extrakt som återfuktar och ger näring åt håret på djupet. Perfekt för torrt och sprött hår som slitits av solexponering under sommaren.

Nyckelingredienserna i Rose & Apricot Hair Milk är rosolja som mjukgör håret och ger näring, samt aprikosolja som reparerar och vårdar torrt hår. Dessutom innehåller produkten fröextrakt från moringa som stärker och skyddar hårstråna. Håret blir lättare att reda ut och mindre frissigt.

Stylingtips >> Du kan även använda Rose & Apricot Hair Milk som en stylingprodukt för att få lätt stadga, lugna friss samt en slät yta och glans. Perfekt multiprodukt med andra ord! Bara att krama in i halvtorrt hår och låta självtorka, eller styla som du brukar. Eller så applicerar du krämen i torrt hår, kramar in den i håret för att få håret lite mer sammansatt och lite glans.

 

Här kan du köpa John Master Rose & Apricot Hair Milk >>>

Mer läsning för dig: 

Upptäck reparerande Hair Mask John Masters Organics >>>