Håll i håret – här kommer en riktigt bra grej!! Bruns Frisörer släpper nu ett kombo-paket med deras splitternya Hårmask ihop med storsäljaren Hårsufflén. En oslagbar duo för dig som vill få en tjock och fyllig känsla i ditt hår. 

Medan Bruns nya hårmask reparerar på djupet, för att sedan sköljas ut, så fungerar hårsufflén både som styling och leave-in produkt. Tillsammans ger de håret en fantastisk fyllig känsla.

Hårsufflén passar alla typer av hår och hårlängder. Med sin unika lite geleliknande konsistens är den perfekt mot frizziga toppar och har visat sig vara makalös på att “läka” sönderblekta hår. Fördela produkten jämnt över fuktigt hår, föna för att ge ditt hår får volym, lyft och en fyllig känsla. Eller låt självtorka för att få håret samlat utan att kännas klibbigt. Produkten är så mjuk att den inte märks och ger dig en känsla av nytvättat hår länge.

Hårmasken fungerar också på alla hårtyper och är riktigt djupverkande – den ger fukt och näring till risiga och trasiga hår. Med sin tjocka, krämiga konsistens är den lätt att massera in i håret. I ingredienslistan finns b.l.a ekologisk sheasmör, jojoba och kokosolja, som tillsammans reparerar och motverkar kluva hårtoppar, stimulerar hårbotten, och ger en känsla av föryngrat hår. Produkten levererar också mjukhet, glans och tar bort friss i håret.

Klicka här för att handla Bruns Hårmask och Sufflé med doft, till paketpris 588 kr >>>

Klicka här för att handla Bruns Hårmask och Sufflé, oparfymerade, till paketpris 588 kr >>>