Har du precis som vi blivit helt besatt av sheet masks? Det är ju otroligt skönt att lägga det fuktiga väldoftande svala arket på nosen och låta välbehaget infinna sig. Men nu kommer nya rön om dessa populära masker!

 

Nu har det börjat diskuteras om det faktiskt inte vore bättre om den där svala masken var varm? Många menar att du genom att värma upp masken innan den appliceras kan ge dig bättre resultat! Det finns alltså speciella maskuppvärmare, men det går ochså att värma i ett vattenbad innan du öppnat den. Vissa säger att värmen / ångan och gör att porerna öppnas upp och kan ta åt sig mer av de verksamma ingredienserna i masken. Så ännu ett lifehack inom koreansk skönhet… eller? Här tvistar de lärde.
Andra menar att du kan förstöra masken genom att värma upp den. De menar nämligen att vissa av de aktiva ingredienserna kan försämras eller förlora sin effekt på hyn. Så ett tips om du vill testa en varm mask men ändå inte vill förstöra den kan med enkelhet värma förpackningen mellan händerna innan du applicerar den. Lycka till!

 

Följer du oss på Facebook? >>>

Och oss på Instagram? >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>