Varför lämnas vänner åt slumpen?
Man fixar bästa träningskläderna, underlagskrämen och väljer noga de filmer man ska se. Vi har en hel rad skor för olika tillfällen; robusta sulor och höga klackar, flip flop och tofflor. Vi väljer det mesta här i livet med omsorg. Men är inte alltid lika noga och petiga med vänner.

Kanske har man träffats i ett tidigare skede när man var på samma våglängd och allt stämde. Sen har livet förändrats men vänskaperna rullar på. De får hänga med. Man behåller dem man en gång fått och tänker inte så mycket mer på det. Den väninna som råkar ringa först med ett erbjudande inför helgen får ett ja…

Man kanske inte ens har tänkt på att man kan skaffa nya vänner? 
Man behöver inte byta jobb eller börja plugga. Vilket förr, i den gamla världen, var de vanligaste sätten att träffa vänner på. Numera stavas det kompisdejting. Det smidiga sättet att träffa kompisar på. Det fina i kråksången är att man inte behöver göra slut med sina gamla. Man kan bara lägga till. Alla behöver någon gång fylla på förrådet med vänner. Så glöm bortförklaringar och sylta och safta på. Tänk färgglada vitaminburkar på hyllan; en kompis för fika, en för soffan, en för barmingel och en för promenader. Fyll på skafferiet och boosta och bulla upp ordentligt inför vintern.

Har något i ditt liv förändrats de senaste åren?
Din situation ser förmodligen inte likadan ut i dag som den gjorde för tio år sedan. Nya livssituationer kräver nya vänner. Man flyttar, byter jobb, flyttar isär, får barn, skaffar nya intressen. Eller semestern närmar sig och man får en liten klump i magen. Vem ska jag resa iväg med? Inte sömniga Elin igen, inte Party-Anna, inte sportiga Frida…  Eller kanske söker du en kompis att starta ett projekt ihop med? Stort eller litet, seriöst eller galet. Eller så har man bara tröttnat på att prata om samma saker år efter år. Samma ämnen och samma samtal som upprepar sig, utan att något förändras.

Fler vänner behöver inte ta mer tid. Tvärtom kan det underlätta ens liv.
När man träffar någon som det känns rätt med, så boostar det. Det kickar igång immunförsvaret (jodå, det finns vetenskapliga fakta som visar det). Man lyfter lite från marken, tar några glädjeskutt och längtar till nästa tillfälle att ses. Omvärlden anfaller ständigt från alla håll. Trump, Nordkorea, amorteringar, influensa. Livet blir betydligt lättare och roligare med härliga vänner!

I en kompisapp har båda samma mål. Båda vill lika mycket.
När man träffas via appen är båda sugna på att lära känna varandra och beredda att bjuda till för att det ska bli bra. Inget slentrian, inga gamla upptrampade spår. Istället börjar om man om på ny kula och får en fräsch start tillsammans.

Testa GoFrendly. Helt gratis. 
Bara att ladda ner appen och ge dig ut på kompisjakt. Det finns inga undanflykter och inget att förlora. Du kan ha en helt ny kompis till helgen. Ta första steget till en ny bästis!

Här hittar du GoFrendly!