Äntligen är fars dags-tävlingen avgjord! Det rasade in fina ord, rim och kärleksförklaringar till era pappor på vår Facebook-sida! Det verkar som ni alla vunnit högsta vinsten som har så fina pappor i era liv.

Efter lite överläggande har vi nu kommit överens om två vinnare som får ge bort det lyxiga grooming-kitet från Neal’s Yard Remedies innehållande:

* Purifying Face Wash
* Calming After Shave Balm
* Close Shave Cream
* Men’s Health Supplement

Margit Pirinen  – Jonas är inte så bra på att sköta sin hud direkt, men med ett snyggt kit med ekologisk hudvård skulle det nog bli ändring på det. Annars får väl jag smeta på sambon dessa om ej annat ?

Linnéa-Aurora Antoinette Mattfolk – Min man Tony Sahlen förtjänar ett set hudvård för att han alltid sätter guldkant på min vardag. han har ställt upp genom vått och torrt efter min lillasysters bortgång, visat att genom dom mörkaste tider finns alltid ljus att hämta. Nu vill jag visa min uppskattning med detta ljuva eko-set. <3

 

Vann du inte den här gången? I så fall kan vi tipsa om de här härliga farsdagspaketen som vi plockat ihop och nu säljer till förmånliga priser:

farsdagspaket_weleda-600x600

Paket: Duschkräm för män, 219 kr | KÖP HÄR >
farsdagspaket_jmo-600x600

Paket: Styling, schampo, balsam för män, 499 kr | KÖP HÄR >

farsdagspaket-jojoba-deo-600x600 (1)Paket: Deo och kroppsolja för män, 279 kr | KÖP HÄR >

 

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>