Vår sommarrea är i full gång fylld med många härliga fynd! Det här vill du inte missa:

 

Tabitha James Kraan Scented Hair Cleanser Golden Citrus Travel Size - 60 mlAll You Need is me True Organic of Sweden

 

Lyxiga travel sizes att packa med i sommar

Vi har flera lyxiga resestorlekar med på rean – och hur härligt är det inte att ta med ekologisk skönhet till sommarstugan, resan, träningsväskan eller bara för att prova nu under sommar, dessutom till extra fint pris?

Se till att huden får återhämta sig efter solen med den fantastiska hudvården från norska Marina Miracle till 20% rabatt >>

Sommarsvallet on point – populära hårvården från Tabitha James Kraan till 20% rabatt >>

Kultförklarade multisalvan All You Need Is Me från True Organics of Sweden som lindrar myggbett, torra fläckar, solsveda osv till 20% rabatt  >>

Resedeodorant och praktiskt fasta tvålar till hår och kropp från svenska Organics by Sara till 20% rabatt >>

Menskopp – frihet på semestern

Menskoppen är utan tvekan det mest praktiska mensskyddet i sommar – den behöver inte tömmas och rengöras på upp till 12 timmar och syns inte vilket gör att du kan bada och hänga på stranden i lugn och ro – och slipper oroa dig för infektioner då menskoppen inte suger upp vatten som tamponger gör.

Och till sist vill vi bjuda på ett litet bonustips för dig som är ute och reser med menskoppen i sommar! Köp ett paket OrganiWipes, så har ni smidiga engångsförpackade rengöringswipes till menskoppen. Perfekt när man är på toaletter som saknar rinnande vatten!

15% rabatt på alla menskoppar och tillbehör från Organicup >>

 

Aussie-bronze-125ml

Få solkysst hud på 10 sekunder

Ja, så snabbt kan det gå med Aussie Bronze! Denna bronzekräm använder du som en body lotion och får direkt färg och glow upp till 24 timmar, perfekt att fuska med när kortare plagg åker fram. Krämen tvättar du sen enkelt av med en dusch eller bad.

15% rabatt på Aussie Bronze

Glöm inte bort handhygien

Vi fortsätter tvätta händer och se till att vi håller smittor på avstånd – även på semestern och i höst. Fynda ekologisk handtvål och handsprit till riktigt bra priser!

c/o Gerd Handdesinfektion nu 119 kr >>

Maria Åkerberg Hand Freshener nu 119 kr >>

Urtekram Antibacterial Handtvål nu 44 kr >>

 

Fynda skönhet från Neal’s Yard Remedies, RMS Beauty, Estelle & Thild, Maria Åkerberg, Dr Hauschka mm.

Ja, dina favoritmärken finns med på vår sommarrea med allt från härliga oljor, miljövänliga duschkrämer, kosttillskott till festliga läppstift, läppglans, ögonskuggor och foundations.

Fyll på necessären med dina favoriter inför hösten till 15-20% rabatt! >>

Och här är Naturligt Snygg-redaktionens favoriter från sommarrean:

Estelle & Thild BioTreat Spa Essentials

En superkombo med exfoliering och ansiktsmask. Micro Polish innehåller små microkristaller som försiktigt skrubbar huden och tar fram glowet och Detox Mask djuprengör huden och porerna – en perfekt kombo efter veckor av solskydd, svett och kanske lite slarv med hudvårdsrutinen!

Just nu 319 kr (ordinarie pris 544 kr) >>

Oilixia Explorer Blend Facial Oil

Olixia Explorer Blend Facial Oil

En härlig cocktail av oljor från aprikos, argan, kamelia, nypon, passionsfrön och jojoba ger huden en boost av antioxidanter och omega-fettsyror. Men stjärnan i ansiktsoljan är den kallpressade, retinolrika cacay-oljan som jobbar på fina linjer och rynkor samt parakrasse och tomat som jämnar ut hudtonen och balanserar huden. Det här är en underbart lätt ansiktsolja som huden absorberar snabbt – en riktig boost för huden!

Just nu 416 kr (ordinarie pris 520 kr) >>

Dr Hauschka Blackthorn Toning Body Oil

Här kommer en annan favorit – kroppsolja med stärkande slånbär som gör huden smidig och fungerar stärkande! Kroppsoljan känns lite värmande på huden och håller huden elastisk – perfekt för att motverka bristningar.

Just nu 196 kr (ordinarie pris 245 kr) >>

 

Se alla fynd på vår sommarrea >>