Vår sommarrea är i full gång fylld med många härliga fynd! Det här vill du inte missa:

Fynda skönhet från Neal’s Yard Remedies, Estelle & Thild, Föllinge mm.

Ja, dina favoritmärken finns med på vår sommarrea med allt från härliga oljor, deodoranter, miljövänliga duschkrämer, brun utan sol till festliga läppstift och foundations. Fynda upp till ett 20-tal ekomärken; Neals Yard Remedies, Estelle & Thild, Föllinge, Mossa, Urtekram, Patyka, Marina Miracle, Crazy Rumors, Lip Organic Intimare Care m.fl.

Fyll på necessären med dina favoriter inför hösten till 15-20% rabatt! >>

Lyxiga travel sizes att packa med i sommar

Vi har flera lyxiga resestorlekar med på rean – och hur härligt är det inte att ta med ekologisk skönhet till sommarstugan, resan, träningsväskan eller bara för att prova nu under sommaren, dessutom till extra fint pris?

Se till att huden får återhämta sig efter solen med den fantastiska hudvården från norska Marina Miracle till 20% rabatt >>

Praktiska prova på-kit från svenska Organics by Sara till 20% rabatt >>

Den fantastiska oljan med nonifrukt från Kora Organics går nu att fynda till 20% >>

Hyaluronrikt serum från Wise går att köpa till 20% rabatt >>

Menskopp – frihet på semestern

Menskoppen är utan tvekan det mest praktiska mensskyddet i sommar – den behöver inte tömmas och rengöras på upp till 12 timmar och syns inte vilket gör att du kan bada och hänga på stranden i lugn och ro – och slipper oroa dig för infektioner då menskoppen inte suger upp vatten som tamponger gör.

Och till sist vill vi bjuda på ett litet bonustips för dig som är ute och reser med menskoppen i sommar! Köp ett paket OrganiWipes, så har ni smidiga engångsförpackade rengöringswipes till menskoppen. Perfekt när man är på toaletter som saknar rinnande vatten!

15% rabatt på alla menskoppar och tillbehör från Organicup >>

 

Glöm inte bort handhygienen

Vi fortsätter tvätta händer och se till att vi håller smittor på avstånd – även på semestern. Fynda ekologisk handtvål och handsprit till riktigt bra priser!

c/o Gerd Handdesinfektion nu 119 kr >>

Maria Åkerberg Hand Freshener nu 119 kr >>

Och här är Naturligt Snygg-redaktionens favoriter från sommarrean:

Estelle & Thild BioTreat Spa Essentials

En superkombo med exfoliering och ansiktsmask. Micro Polish innehåller små mikrokristaller som försiktigt skrubbar huden och tar fram glowet och Detox Mask djuprengör huden och porerna – en perfekt kombo efter veckor av solskydd, svett och kanske lite slarv med hudvårdsrutinen!

Just nu 319 kr (ordinarie pris 544 kr) >>

Biosolis-face-cream

Biosolis Face Cream SPF 30

Fyll på med solkräm til grymt pris! Biosolis Face Cream spf 30 ger ett bra solskydd för ditt ansikte. Krämen skyddar mot de skadliga UVA och UVB-strålarna från solen och eftersom att krämen baseras på ekologisk aloe vera och växtoljor så verkar krämen vårdande samtidigt som den skyddar dig från solen. Krämen passar alla hudtyper, även dig med känslig hy.

Fynda för 161 kr (ord pris 201 kr) >>

c-vitamin serum

Moonsun Serum C

Minska pigmentfläckar och melasma med C-vitamin! Detta fuktgivande serum innehåller bland annat aloe vera, lind, havtorn och neroli, som tillför rikligt med vitamin C till huden. Vitamin C anses vara en av de bästa antioxidanterna för huden då den förhindrar uppkomsten av rynkor, jämnar ut hudtonen och stimulerar hudens regenererande processer. Det fungerar även perfekt som aftersun-gel då huden är i behov av extra mycket fukt.

Handla nu för 268 kr (ord pris 335 kr) >>

barbary fig seed oil kaktusfikonfro olja loelle sara nomberg

Loelle Barbary Fig Seed Oil

Ett ansiktsserum av ren kallpressad kaktusfikonfröolja som ger din hud en riktig fuktboost! Motverka fina linjer, minska porernas storlek och dämpa mörka ringar med denna rackare. Kaktusfikonfröoljan (även kallad Prickley Pear Seed Oil) är en extremt näringsrik och vårdande olja. Den har ett ovanligt högt innehåll av E-vitamin som skyddar mot fria radikaler vilket bromsar för tidigt åldrande och ger en elastisk och slät hy. Den har också ett högt innehåll av linolsyra som bidrar med fukt och balanserar fettproduktionen, linolsyran är även antiinflammatorisk och kan lindra akne och eksem. Passar alla hudtyper.

Köp här för 419 kr (ord pris 599 kr) >>

Se alla fynd på vår sommarrea >>