Ansiktsyoga. Visst har jag berättat att jag går en utbildning i ansiktsyoga? Under de senaste två månaderna har jag tränat ansiktsyoga regelbundet, nästan varje dag och det märks! Jag har fått ett mycket piggare utseende, fastare hud runt munnen, fastare hud under hakan, tydligare kinder och bäst av allt: mitt ena hängande ögonlock hänger inte längre! Jag önskar att jag hade tydliga före och efter bilder att bjuda på, men jag glömde detta.

Så. Ansiktsyoga fungerar verkligen föryngrande, om man är konsekvent och tränar regelbundet. Så nu vill jag gärna dela med mig av min kunskap och som snart färdig certifierad lärare i ämnet kan jag hålla klasser på ett bra sätt. Det skiljer sig egentligen inte så mycket från mina andra yogaklasser som jag håller (Embodied Yin, Slow Flow, Authentic Flow bla) men jag kan inte ha lika många elever åt gången eftersom man behöver se eleverna ordentligt så att de masserar rätt och gör övningarna rätt. Jag har testat att hålla lite videoklasser och det är riktigt bra, för då ser jag eleverna bra och de ser också mig bra.

Men jag är lite nyfiken – skulle du testa ansiktsyoga online med mig? Och om svaret är ja – skulle du vilja göra det live via video? Ensam med mig eller skulle du kunna tänka dig att vi är flera med samtidigt? Kanske 1 timmas klass? Eller skulle du hellre köpa en kurs som är förinspelad så att du kan titta på när du vill? Ett paket om 4 klasser på ca 20 minter tex? Eller vill du hellre göra detta irl, alltså inte via video (kanske när vi alla är vaccinerade) och kanske uppleva detta på en yogastudio med en workshop som är lite längre?

Oj! Det blev många frågor! Maila mig vettja, eller kommentera nedan om du är nyfiken på att gå på någon av mina klasser: hannah(snabel-a)naturligtsnygg.se

LÄS MER: Ansiktsyoga – hur gör man?