Den här ljuvliga saken har jag använt mycket i sommar! Det är ett glowing bronzpuder med inbyggd borste från Dr Hauschka. Det heter High Spirits Bronzing Glow Powder och är en Limited Edition som inte verkar ha hittat till svenska butiker?

Man tar enkelt av korken, trycker ned ett skydd runt borsten och sen är det bara att borsta på kinder, nyckelben eller var man nu önskar. Pudret kommer alltså inifrån borsten och finns i själva hållaren – väldigt smart och praktiskt när man ska på resa! Dock måste man borsta ordentligt, för pudret fördelas ut från mitten av borsten, så det finns risk för “ränder” om man inte borstar runt.

Nyansen är otroligt fin, aprikos/rosa/brun och går lite åt det kalla hållet (yey!) och har inga stora glitterpartiklar, utan mer en otroligt fin glowig lyster. Ger huden den där perfekta extra hinten av glow utan att det blir för brunt/mörkt/orange, och utan att det blir disco-glitter-fest. Dessutom doftar det heeeelt ljuvligt av rosor! Jag älskar det här pudret! Jag hoppas verkligen att de gör detta till en permanent del i Dr Hauschkas sminkkollektion, för det är ju fantastiskt!

bronzing-glow

 

Läs mer om en annan sminkfavorit från Dr Hauschka: 

Recension: Color Correcting Powder från Dr Hauschka