Yoga. Det finns massor av yogaställen i New York och under höstens resa testade jag två av dem.

Nere i Soho ligger Strala Yoga som är modellen och hälsogurun Tara Stiles studio.  Tara Stiles är väldigt avslappnad, kör väldigt mycket utan regler och är mest fokuserad på det fysiska, snarare än på det andliga. På bilden ovan ser ni mig och Tara Stiles,  var otroligt trevlig och avslappnad och småsnackade med alla.

Strala Yoga. Väldigt fin studio med mycket plats och ett väldigt roligt pass. Trots att det var Relax så blev jag lite smått svettig och fick till ett bra flow. Namnet Strala hittade hon på när hon lekte med bokstäverna i sitt namn. Sen fick hon veta att det svenska ordet stråla betyder att “radiate light” och det tyckte hon lät riktigt bra. Tara Stiles håller på att sätta sitt res-schema för 2015 och har vi tur dyker hon upp i Sverige nästa år.

Jag testade också Yogaworks som har studios på flera locations. Jag åkte upp till upper east side och deras studio där var jättefin. Jag körde ett pass vinyasa flow som var ganska tekniskt, läraren var väldigt kunnig inom anatomin och kunde väldigt tydligt förklara hur vi fysiskt påverkades av de olika rörelserna. Mycket bra! I butiken sålde de allt man kan tänkas behöva i from av kläder, mattor, block och andra redskap.

FullSizeRender (6)

Jag kunde inte låta bli att slå till på en matta från Jade som är ekologisk och något billigare än hemma. Och till den behövde jag ju en bra väska också, som man kan hänga över axeln. Perfekt!

 

Kolla in här när jag testade Jivamukti Yoga och Laughing Lotus i New York.

English: When in New York I like to try out different yoga studios. This time I tried Yogaworks and Strala Yoga. Will gladly return to both of them!