Ekologiskt smink. Amerikanska Juice Beauty gör smink som fungerar riktigt bra. Här har jag spanat in några av de krämbaserade rougen som har det långa och lite krångliga namnet Last Looks Cream Blush.

De kommer i ytterkartong, och sen i snygga runda dosor med spegel i locket som är riktigt smart. Man kan applicera dem med fingrarna men det går också bra att använda borste. Jag har också testat att använda dessa på läpparna och det funkar också fint! Älskar ju multiprodukter, och de är perfekta reskompisar! Dessutom har de en mild söt doft.

juice beauty_blush

Juice Beauty, Last Looks Cream Blush, Peony, 320 kronor. Detta är min favorit när det kommer till nyans. Otroligt fin stark och ganska mörk rosa som på kinderna blir otroligt piffigt och snyggt. Vid första anblicken i dosan är krämen glansig och den är också mjuk, fingret glider lätt i krämen. Bra pigmenterad och superlätt att dutta ut på kinderna för snabb och snygg färg. Ger en matt färg, eftersom den är fri från skimmer, men den innehåller också vårdande oljor så det blir inte “torrt” utan bara fräscht. Har inte 100 % täckning, utan har en halvgenomskinlig effekt. Den här är också superfin på läpparna. Gillar! Betyg: 5. 

Juice Beauty, Last Looks Cream Blush, Orange Blossom, 320 kronor. Åh, vad härlig den här färgen är! Man man blir ju bara så glad. Den här passar bättre till en hud med gul underton, och jag som har neutral hudton (alltså både gul och rosa) passar också i den här! Skulle ju aldrig valt den här nyansen själv, men den är så fin, och särskilt när man har fått den berömda färgen. Även på läpparna är den superfin, men allra snyggast är den när man blandar denna med Peony ovan. Upplever att denna har minst pigment, den är alltså mest genomskinlig av dessa, så här får man ta i lite mer om man vill ha mycket färg. Betyg: 4,5. 

cream blush

Ledsen för kladdiga fingrar! 

Juice Beauty, Last Looks Cream Blush, Flush, 320 kronor. Den här färgen kan bäst beskrivas som nude/nougat med en gnutta aprikos i sig. Den är lite trist tycker jag, och jag har mest haft den som contouring, alltså applicerat den strax under kindbenet, i håligheten, för att förstärka konturen av ansiktet. På läpparna är den inte heller så särskilt spännande. Tror att den kan vara bra för någon som vill ha en krämbaserad contouringprodukt, eller som letar efter en mild rouge. Betyg: 4. 

Juice Beauty, Last Looks Cream Blush, Seashell, 320 kronor. Den här är också riktigt fin, rosa men lite varmare och lite mer aprikos än Peony ovan. Den är kanske den mest användbara nyansen som är lika fin på kinderna som på läpparna. Har riktigt bra pigment, känns återfuktande och mjukt på kinderna och har bra hållbarhet. Gillar! Betyg: 5.

last looks_cream blush juice beauty

Från vänster, högst upp; Seashell, Peony, Orange Blossom och Flush längst ned till vänster.

 

Läs mer: 

• Favorit; flytande foundation från Juice Beauty. 

• En titt på olika läppfärger från Juice Beauty. 

 

English: These creamy blushes from American brand Juice Beauty are such a treat. Easy to use, feels soft on the cheeks and with great shades.