Wow! Det lönar sig verkligen att tillåta sig att öppna upp, att känna sig ledsen, att tillåta sig själv att vara personlig och blotta vad man råkat ut för och visa den fula sidan av den värld man verkar i.

Jag har mötts av så mycket kärlek, så mycket stöd, pepp och fått så mycket fina hälsningar, mail, mess, blommor… Jag har suttit med tårar som rullat ned för kinderna för att ni är så fina. Tänk vad kärlek kan göra ♥

Jag hoppas att det är det positiva som lyser igenom i min blogg. Jag skulle aldrig använda min röst eller min plattform för att sprida skit och hat eller använda den för att medvetet dra någon i smutsen. Det känns bättre att bidra med support i den här världen, istället för att bidra med splittring. Jag tror att man lär sig mer i livet genom att välja godhet.

Att dras in i andra människors drama är otroligt obehagligt, särskilt när man inte har något med det att göra, när man används som ett slagträ i en konflikt som är någon annans. Det är också obehagligt att se sitt namn i en så oresonlig kontext och att se att yrkesverksamma i branschen använda sina officiella plattformar för att trycka ned andra.

 

Jag har lärt mig massor av den här soppan. Att jag inte är gjord av sten. Att jag påverkas av att bli orättvist behandlad. Att det är svårt att inte ta påhopp personligt.

Men jag har tränat hårt på att vända mina tankar, för detta är inte mitt problem. Det är deras problem.

När människan är under press kommer deras rätta jag fram. Då reagerar många med rädsla. Gissar att de som gav sig på mig är rädda för något just nu. Jag blev också rädd först när detta drabbade mig förra veckan.

Men sen öppnade sig något inom mig  – tack för det meditation! – och rädslan försvann.

Kanske ska jag tacka de som valde att hänga ut mig. De fick mig att tydligt se vad jag ska göra, detta påhopp har bara gjort mig och min röst starkare.

För att lyckas i det man ska göra – oavsett bransch – är det bästa verktyget att vara juste. Är man hatisk så är man bara lat, gömmer sig bakom rädslan och gör inte sitt jobb tillräckligt bra.

Är man fuelled by love däremot…! Så känner jag mig verkligen och jag har verkligen lärt mig att det finns så mycket kärlek där ute. Ni har skickat den till mig på många olika sätt. Hundratals hälsningar! Jag känner mig totalt översköljd – en sån underbar, fantastisk känsla! Jag är så lyckligt lottad att ha så många fantastiska och varma människor runt omkring mig. Jag känner mig oändligt rik.

Och jag vet att kamratskap, samarbete, välvilja, tolerans, öppet sinne och dialog är det som kommer att bära en längst.

Och det bästa av allt är att jag vet att jag inte är ensam.

 

Det man skickar ut får man tillbaka. 

STORT TACK ♥

 

English: From the deepness of my heart – thank you all for your loving support! I’ll never let hatred on to this platform – I’ll only have tolerance.