Ekologiskt smink. När sommaren kommer gillar jag att ha en liten kollektion med smink som jag lätt kan ta med mig på resor och så är det lite skönt också att det är samma look hela sommaren, haha – man behöver inte tänka så mycket. Det enda jag gillar att byta ut och ändra är läppfärger. Sen kan det ju så klart tillkomma en concealer, kajalpenna och ytterligare ögonskuggor.

Här är en del av samlingen av sommarsmink som jag tänkte köra på i år:

summer_makeup

• Maria Åkerberg, Bronzer Sunrise. Jag använder denna som rouge. Har en superfin rosa ton som blir så fräsch på kinderna. Lagom mycket skimmer. Favorit!

• The Beauty Archive, Empower Illuminating Cream. Krämig highlighter som blir så fin på kindben och strax under ögonbrynet. Perfekt för att addera snabb glow i huden i sommar! Made in Sweden.

• Juice Beauty, Flawless Serum Foundation, Sand. ÄLSKAR denna foundation! På vinterhalvåret har jag en ljusare nyans, Cream, men denna passar perfekt just nu, Sand. Låser in fukt, ger ett naturligt glow och man ser bara så jäkla grym ut! (Och ja, jag har gärna foundation på sommaren eftersom den hjälper att vårda huden och ger ett litet skydd mot solen. Jag applicerar denna över mitt solskydd.)

• Lavera, Eyebrow Styling Gel. Den här är ny för mig, köpte den i Tyskland tidigare i våras. Ser fram emot att testa och se om den kan hålla brynen i snygg form.

• Zuii Organic, Flora Volume Mascara. Den här är också ny för mig, ska bli spännande att testa! Jag gillar ju deras Maxi Lash Mascara, så förväntningarna är höga.

• Estelle & Thild, Biomineral Silky Eye Shadow, Bare. Supersnygg nyans som man kan använda borste till men det går lika bra med fingret – perfekt när man sitter i en stuga i den finska skärgården!

• Lily Lolo, Natural Lipgloss, Whisper. Väldigt mjukt och trevligt och doftar underbart av vaniljkola! Användbar nyans som passar många. Återvänder ofta till detta.

 

Läs mer: 

• Mina favoriter när det kommer till ekologiskt smink från 2017. 

 

English: This collection of organic and natural makeup is what I’ll be bringing with me this summer!