Rougeborste. Minns ni när jag berättade om Rms Beautys geniala borste för foundation? Grundaren till Rms Beauty, Rose-Marie Swift, har ju så klart också tagit fram en rougeborste som passar perfekt att använda till hennes krämbaserade rouge – men så klart också andra! – Lip2Cheek. Borsten heter Skin2Skin Blush Brush.

Rms Beauty Blush brush

Borsten är lagom lång, men har inte för kort skaft. Lätt att använda och som ni ser är själva borsten inte jämn på ytan, utan lite glesare längst ut. Det är för att man ska kunna ta upp krämrouget och borsta ut det på kinderna, utan att störa en ev foundation som du troligen har lagt under. Så borstens lite glesare strån snurrar man lätt ut på kinden och får lagom med färg. (Här ser ni färgen Modest som ni hittar här.)

rms_blushbrush

Det är väldigt lätt att dutta borsten rätt ned i burken med Lip2Cheek, eller i någon annan krämrouge, sen brukar jag borsta lite på ovansidan av handen och sen borstar jag ut på kinderna.

Det är mycket lättare att måla krämrouge med den här borsten än att använda fingrarna. Det går dessutom mycket fortare att applicera. Efteråt är det bara att tvätta den i lite tvål och lägga den på en plan yta och låta torka.

 

 

Läs mer: 

• Recension av foundationborste från Rms Beauty. 

• Recension av rouge och läppfärg, Lip2Cheek från Rms Beauty.

• Recension av Foundation “Un” cover-up från Rms Beauty.

 

English: I love using this blush brush from American brand Rms Beauty. It’ makes applying creamy blush super easy!