Ekologisk makeup. Rms Beauty har flera riktigt bra produkter i sitt sortimentet. De är baserade på kokosolja och innehåller enbart naturliga och ekologiska ingredienser. Här är krämrouget Lip2Cheek som också dubblar som en läppfärg. Nyansen heter Demure.

På bilden ovan ser nyansen lite mer rosa ut, medan på bilden nedan är den lite mer korallfärgad. Här kan ni spana in bilden i shopen och den officiella beskrivningen av nyansen är rosa.

Rms Beauty Lip2Cheek

Rms Beauty, Lip2Cheek, nyansen Demure, 5,5 gram, 330 kronor. 

Pigmentkrik kräm som är fast, men som ändå smälter in väldigt lätt i huden (innehåller bland annat kokosolja). Jag använder bara en liten yttepytte klick som jag duttar ut på ovansidan på handen och sen duttar med fingret på kinderna. De får genast färg och färgen sitter väldigt bra. Enkelt att få till en fräsch look som varar länge. Dessutom är den perfekt att ha med i partyväskan, eftersom det bara är att dutta på mer om det skulle behövas. Otroligt dryg, det behövs så väldigt lite. Och som sagt, hållbarheten är fenomenal. Klarar till och med en 1-timmas nattning.

Till läpparna är Lip2Cheek lika enkel att använda, resultatet blir halvmatt, och vill man ha lite mer lyster är det bara att grunda med ett bra läppbalsam, eller lägga på lite glans över. Också bra hållbarhet. Den här nyansen är också perfekt för mig som inte vill ha för mycket färg men ändå vill att det ska synas att jag har något extra på läpparna. Så himla smart produkt! Och jag har ju sagt det förr, dessa är perfekta att resa med. Denna kommer i flera nyanser, spana in dem här. Betyg: 5. 

 

English: Review: I’m totally in love with the all organic and raw makeup products from Rms Beauty. The cream based blush doubles as lipstick and is truly great!