Som ni kanske känner till är jag yogalärare förutom att jag är konsult inom media (redaktionellt arbete, kommunikation, digital strategi mm) och jag har under åren vidareutbildat mig inom yoga. Min första utbildning (Authentic Flow) är en dynamisk yoga, typ som vinyasa flow, den andra (Embodied Yin) är en typ av yinyoga, som jag har undervisat i under senaste året. Och nu lägger jag till ytterligare en utbildning som jag gjorde i våras; restorative yoga med fantastiska läraren Sarah Jonsson via Yogayama.

Restorative yoga – läker dig

Restorative yoga handlar om djup avslappning, att lugna nervsystemet och få kroppen att börja läka sig själv. Mina elever på Pranama Yoga där jag håller klasser, har fått börja smaka på restorative, eftersom jag redan i vintras la till en del under mina yin-klasser. Och jag har aldrig fått så mycket feedback efter klasser som efter restorative. Det är en fantastisk yogaform och särskilt för stressade människor som behöver komma ned i varv, men egentligen bra för alla.

I höst håller jag klasser i  restorative yoga på Pranama Yoga på Ringvägen på Södermalm på söndagar kl 18. Här kan du boka och läsa mer om studion. Jag ser så fram emot att erbjuda allt det nya jag har lärt mig, och jag vet att detta är yoga som verkligen ger effekt. Själv gör jag restorative yoga hemma minst tre gånger i veckan. Stunden i stillhet, där mina system lugnar sig, där jag lämnar “fight or flight”-mode och verkligen låter kroppen stilla sig och där jag ger cellerna möjlighet till regeneration – den har jag nytta av i minst ett par dagar efteråt. Jag blir lugnare, mjukare och smartare! (Och får mer glow!)

Hoppas vi ses på mattan. <3

LÄS MER: Restorative yoga – min nya grej:

Min nya kärlek: restorative yoga + testa gratis online