Ekologiskt smink. Nu stundar ju snart nyår och för vår del blir det lugnt, men vi ska ändå ut i Stockholmskvällen för middag och sen blir det skumpa och umgänge hemma hos oss. Ser verkligen fram emot att samla vänner och fira in det nya året. Det kommer hända mycket nya saker i mitt liv då!

Och på nyår kommer jag definitivt ha grymt glow i huden tack vare de här skimrande pärlorna från franska märket Couleur Caramel. De heter Sublimating Pearls och kommer i en ljus nyans no 214 som passar “light skin”. Highlighter i pärlform!

couleur_caramel

Pärlorna ger ett superfint lyster – de innehåller inga stora glitterpartiklar – och är berikade med sheasmör, avokadoolja och aprikoskärneolja så de vårdar också huden, och torkar inte ut.

Jag doppar en ganska gles puderborste – är den för tät och packad blir det lite mycket – ned i pärlorna i burken, skakar av lite och sen borstar jag på högst upp på kindbenen, lite i mitten av pannan och på näsryggen. Pärlorna ger ett väldigt ljust skimmer, så det passar extra bra nu under vintern. Tycker det är ett enkelt sätt att snabbt få snygg lyster, och pigmenten är väldigt bra, så det räcker med ganska lite.

cc_pearls

Den här produkten är egentligen ganska lyxig, och tänk vad upplevelsen hade kunnat höjas om förpackningen såg lite roligare ut. Skulle kunna tänka mig en vit pappkartong i stället? Nåväl, det är ju innehållet som räknas och det märks att detta är högkvalitativa pigment och otroligt finmalda partiklar som ger det där snygga glowet – snygg lyster – och inte bara enkelt glitter. Dom här pärlorna gillar jag! Betyg: 4,5. 

 

Läs mer: 

• Superfint silkespuder från Couleur Caramel – perfekt över din foundation. 

 

English: Have a look at these cuties! Pearls that give just the right amount of glow!