Ekologiska ansiktsprodukter. Weleda var ett av de första ekologiska märkena som jag kom i kontakt med för kanske 10 år sen. I vårt hem finns det alltid någon produkt från Weleda, jag känner mig alltid trygg med innehåll och prestanda. Jag har testat deras nya ansiktsprodukter i serien Primrose (nattljusolja) som är till för torr och mogen hud.

 

Weleda, Evening Primrose Revitalising Day Cream, 30 ml, 329 kronor. En lätt vit kräm som doftar härligt av kardemumma och magnolia. Lätt att smörja in i huden och återfuktar direkt. Känns dock inte tillräckligt vårdande, utan jag behöver en ansiktsolja under. Då blir det riktigt bra. Skulle gärna se lite mer lyster i huden. Betyg: 4.  

 

Weleda, Evening Primrose Eye & Lip Cream, 10 ml, 329 kronor. Härligt rik kräm som är underbar under ögat. Jag tar den till natten och vaknar dagen efter helt slät och fräsch. Funkar lika bra till dagen. Samma fina doft som dagkrämen. På läpparna känns den också riktigt bra, jag kommer på mig själv med att längta efter att dutta lite runt läpparna. Gillar! Betyg: 5. 

 

Weleda, Evening Primrose Night Cream, 30 ml, 329 kronor. Lite tjockare i känslan än dagkrämen och riktigt härlig på huden. Den här återfuktar också snabbt och dagen efter vaknar man med mjuk och stunsig hud. Den här behöver ingen hjälp med en olja under, utan står på egna ben. En riktigt bra nattkräm. Under vår solsemester på Kanarieöarna i vintras var denna en bra hjälp till hela familjens torra ansikten! Betyg: 5. 

 

 

Läs också: 

• Recension av Weledas kroppsolja med Evening Primrose.

• Recension av Weledas bodylotion med Evening Primrose.

• Recension av Weledas creamy shower wash med Evening Primrose.

 

English: I really like these new products from Weleda with evening primrose. Brings moisture to the skin and makes it soft an glowing.