Naturlig hårvård: sulfatfritt schampo & balsam.  Maria Åkerberg har ett stort sortiment av schampo och balsam och mina favorit är de med nässla, eftersom det verkligen hjälpte att få fart på min hårväxt efter att håret krisade för några år sen. Här är en annan poppis variant, Energy som hela familjen gillar!

 

Maria Åkerberg, Hair & Body Schampo Energy, 500 ml, 219 kronor. Den här bjässen har räckt länge! Och den är så passande för hela familjen för man kan ha den både som duschtvål och som schampo. Genomskinlig gel som doftar ljuvligt och friskt av citrongräs och rosmarin. Löddrar mycket och direkt! Gör rent håret utan att det blir till svinto och ger samtidigt bra volym till håret. Det passar alla hårtyper i familjen och är ett no-nonsens schampo tycker jag. Ibland kör jag dubbelschamponering, och ibland räcker det med en gång. Ett perfekt familjeschampo! Betyg: 4/5. 

 

Maria Åkerberg, Hair Conditioner Energy, 200 ml, 199 kronor.  Snygg stilren tub (Maria Åkerbergs produkter ser likadana ut, så någon gång har jag tagit fel och varit på väg att hälla bodyscrub i håret!). Vit lätt lotion som har samma fina doft av citrongräs och rosmarin och balsamet är lätt att applicera i håret. Lätt att fördela ut i alla längder och i hårbotten och den mjukgör mitt hår riktigt bra. Hade dock önskat att den hade återfuktat ytterligare lite till. Men ger också håret fin glans, vilket uppskattas! Betyg: 4/5. 

Finns också som duo just nu – passa på!

Läs mer: Mina bästa ekologiska schampon:

Bästa ekologiska schampo – mina favoriter