Ekologisk ansiktsserum. Ingen nyhet att jag gillar Tata Harpers lyxiga produkter som jobbar på effekt, doftar mycket och är packade med aktiva ingredienser. Det bästa är att jag som ändå har känslig hud, tål allt jag testat so far! Här är ett av hennes bäst säljande och flerfaldigt prisbelönta serum:

 

Vad: Tata Harper, Rejuvenating Serum, 30 ml, 1 149 kronor. Samma fina gröna och otroligt svårfotade flaska i italienskt glas och med lyxig guldpump som hennes övriga produkter. Vet inte om ni ser, men inuti flaskan gömmer sig en airless typ av påse, som töms allt eftersom man pumpar ur produkten. Smart, eftersom ingen kräm blir kvar i flaskan (de har inte ens kontakt), utan man kan pumpa ur allt = inget spill. Och dessa dyra droppar vill man ju verkligen krama ur tills de tar slut. Innehåller 28 aktiva ingredienser, 100 % är naturliga och 74 % av hela innehållet kommer från ekologiska odlingar, produkten är certifierad enligt Ecocert. Nog om detta.

Serumet är ganska tjockt, det känns nästan som en lättare mjölk, det är beige i färgen och har en ljuvlig blommig doft av jasmin som jag älskar! Serumet smörjer jag in efter toner (ansiktsvatten) och före ansiktskräm eller ansiktsolja. Den går lätt in i huden, och återfuktar genast med hjälp av bland annat naturlig hyaluronsyra. Faktum är att den återfuktar så bra att jag ibland glömmer att även applicera kräm/olja efteråt. Ger huden väldigt fin lyster. Den “lyfter” huden på ett trevligt sätt och ger den stuns och fasthet. Serumet har också hjälpt till att sudda linjerna (särskilt torrhetslinjerna) och den har även jobbat tydligt på hudtonen. Helt klart ett serum som passar mig och andra i min ålder, som noterar linjer och pigmentfläckar men som också behöver ösa på med fukt. Detta serum är allround på det sättet. Jag är så nöjd och kommer att återkomma till detta serum for sure. Betyg: 5.  

tata_harper_rejuvinating_serum

Läs mer om en annan favorit, ansiktskräm från Tata Harper: 

Recension: Repairative Moisturizer från Tata Harper

 

English: Aging skin? Treat yourself to this amazing serum from American brand Tata Harper that works on moisture, lines, skin tone, glow, firmness and freshness.