Ekologisk mascara. Rms Beauty tillhör ju ett av mina favoritmärken, och här har ni två versioner av samma mascara – den lilla är en smart reseversion, och den långa är den vanliga. Om jag är nöjd? Absolut!

 

Rms Beauty, Straight Up Volumising Mascara, 300 kronor.  Den här ekologiska mascaran hade jag höga förväntningar på – och den lever faktiskt upp till dem! Hylsan är snygg och borsten är som en riktig borste, inte med plastpiggar. Den är lagom blöt i sin formula, och det är lätt att borsta på fransarna. Med bara ett par drag får man snygga, tjocka och långa fransar. Och om man som jag, grundar med en ögonfransböjare, så står sig fransarna också riktigt bra uppåt hela dagen! Den här mascaran ger alltså volym till fransarna, samtidigt som den gör fransarna långa. Den smular eller fäller inget alls, den håller fransarna mjuka och behagliga hela dagen och man behöver inte fylla på under kvällen (om det skulle vankas fest alltså!). Det är helt enkelt en riktigt bra mascara som håller vad den lovar och ger snygga fransar som är riktade straight up! Betyg: 5/5. 

 

Rms Beauty, Straight Up Volumising Mascara, Travel Size, 160 kronor.  Och den lilla är samma sak men förpackad i en supersmidig resestorlek! Så bra att ha med på resa, då den är liten. Men med små saker är det ofta lite svårare att applicera – men det funkar! Betyg: 5/5.

rms_beauty_straightup mascara