Häromdagen var jag alltså på pressträff för Pukka Ayurveda Skincare i Köpenhamn. Pressträffen hölls på Café Royal, ett helt underbart café precis bredvid Royal Copenhagens museum i centrala byn.

Café Royal

Borden var strösslade med Pukka teer och så klart dukade med Musselmalet och vackra granatäpplen. Mycket trevlig arbetsmiljö måste jag säga.

Musselmalet orange

Jag älskar verkligen den orange varianten på det klassiska porslinet – very playful. Och går loss på cirka 600 kronor.

Café Royal Copenhagen

Det serverades ost, frukt, yoghurt med granatäpple, hemgjord granola, sallad och choklad croissanter. Mums!

Sebastian Pole Pukka

Möt Sebastian Pole, herbalist och en av grundrana av Pukka. Han berättade för den samlade pressen väldigt ingående om varje produkt i deras sortiment, berättade om de olika ingredienserna, vilken verkan de har på huden och varför han valde dem. Väldigt trevlig man. Jag återkommer mer om vad vi samtalade om längre fram.

Pukka Skincare

Jag gillar verkligen att få ingående presentationer på det här viset, man får genast en mycket större förståelse för produkterna och blir ju så klart mer sugen att testa tutti.

Pukka Skincare

Vi fick också ett formulär att fylla i för att ta reda på vilken dosha man tillhör. Inte oväntat är jag en pitta, med lite vata.

Pukka Skincare

Jag fick en goodiebag med mig också – som innehåller ett par, tre riktigt fina saker som jag ska visa er snart.

Helle Forum

Åsså damerna som fixade den fantastiska pressträffen, till vänster: Helle Forum, en av Danmarks tyngsta beauty journalister (har suttit i juryn för Danish Beauty Awards de senaste 5 åren), hon är pr- och inköpsansvarig för Bathroom på www.slowfashionhouse.com och Diana Carey från Naturesource som är dansk distributör av Pukka, samt hennes kollega, som jag tyvärr missade namnet på.

English: I attended a delightful launch of Pukka Ayurveda Skincare the other day in beautiful Royal Café in Copenhagen. Nice food, a great presentation of the range by herbalist Sebastian Pole and all in all a great event. Thanks to Helle Forum and Diana Carey!