Ekologisk foundation. I dag är det äntligen premiär för Rms Beauty i Sverige. Kolla in de fina produkterna i min webbshop! Jag har sen tidigare testat ett par ögonskuggor – läs recension här – och nu har jag testat foundation.

Den är gjord enligt raw-principen och innehåller enbart kokosolja, ricinolja, jojobaolja, bivax, kakaofröolja, järnoxider, titandioxid och rosmarin. Man behöver bara ytterst lite, jag tar upp en liten, liten klick med baksidan av nageln och lägger ut på ovansidan av handen. Sen arbetar jag in foundation med fingrarna. Fungerar utmärkt!

Rms Beauty köper du här!

bild (65)

  • Vad: Rms Beauty, “Un”- Cover Up, nyans 11, 5,5 gram, 330 kronor.
  • + Söt burk i frostat glas. En fast och liksom kompakt kräm som doftar milt av rosmarin. Under sommaren var nyansen för ljus, då blandade jag den med min lite mörkare foundation från Absolution. Men de senaste veckorna har den funkat utmärkt på egen hand. Smälter in i huden och jämnar ut hudtonen väldigt lätt och smidigt. Ger inte full täckning, men ger en jämn och naturlig finish på huden. Och en snygg lyster! Återfuktar huden och har bra hållbarhet. Funkar också bra som concealer. Jag gillar att den är så otroligt dryg, den här burken kommer att räcka i flera månader. Jag gillar också att den är så lätt men samtidigt arbetar så hårt. Och att den är så lätt applicera. En av de bästa jag testat. Och så smidig att ta med sig! Jag är kär, helt enkelt.
  • – Om man har en olja under kan man bli blank. Lätt att pudra över.
  • Betyg: 5. 

Rms Beauty foundation

English: Review: I simply love this organic foundation from American brand Rms Beauty. Easy to use, protects the skin, gives a light weight cover and a natural glowy finish.